Welkom op de Weebosch!


50e Klavertje Vier Herfstwandeling op zondag 30 oktober 2022

 

 

 

 

 

 

Onderschrift foto: In de Weebosch kunt u heerlijk wandelen op zondag 30 oktober. Keuze uit vier uitgepijlde routes.

 

 

 

Stichting De Weebosch organiseert op zondag 30 oktober 2022 haar herfstwandeling onder de naam Klavertje Vier Wandeling. Startplaats is buurthuis ’t Sant aan de Witrijtseweg 9 in Bergeijk-Weebosch. Helaas heeft het bestuur moeten besluiten dat dit de allerlaatste Klavertje Vier Wandeling is. Het is de 50e keer dat deze wandeldag wordt georganiseerd en wij hopen van harte dat u hieraan nog één keer deelneemt.

 

 

 

Er zijn vier routes uitgezet; een wandeling van 4,9 km (Witrijtroute), een route van 6,8 km (Spijkertseheide), een route van 6 km (Zwarte Bergen) en de langste is 8 km lang (Weijerkensroute). U kunt zelf bepalen welke wandeling u eerst doet en of er nog een, twee of drie volgen. Het is aan u hoe ver u wandelt, elke combinatie is mogelijk. Als u voor vier wandelingen kiest, wandelt u in totaal dus circa 26 kilometer. Er kan gestart worden tussen 7.30 en 12.00 uur (let op dit zijn gewijzigde tijden ten opzichte van voorgaande jaren). Het startbureau in Buurthuis ‘t Sant sluit om 17.30 uur. De routes zijn duidelijk van pijlen voorzien en bovendien krijgt u bij de start een duidelijke routebeschrijving mee. Iedere deelnemer ontvangt een sticker.

 

Kosten

 

De kosten voor deelname bedragen 1,80 euro en kinderen onder de 12 jaar gaan gratis mee. Leden van wandelverenigingen betalen 1,30 euro.

 

Rustpost
Elke wandeling start en eindigt bij buurthuis ’t Sant waar gerust kan worden en de inwendige mens kan worden voorzien van een natje en een droogje. Er is koffie en thee, broodjes en vlaai en natuurlijk zijn er ook andere consumpties te koop.

 

 

 

Wandelt u mee? U hoeft vooraf niet aan te melden. U bent welkom vanaf 7.30 uur.

 

 

 

 

 

 

Dorpsagenda

Geen evenementen

de Vurkaomer

Mannensoos
dinsdag 29 november 10.00
Vrouweninloop
donderdag 1 december 10.00
Mannensoos
dinsdag 6 december 10.00

vaste activiteiten

Geen evenementen