Steken zoeken

Het spel:

Geef je op met een team en ga op zoek naar zo veel mogelijk verstopte steken. Iedere gevonden steek levert punten op. Het team dat op zaterdagavond 10 februari 2024 (23.11u) het hoogste aantal punten heeft wint een pallet bier, met welgeteld 40 kratten, dat zijn 960 flesjes!

Wanneer?

Het spel start op zaterdag 20 januari 2024 en loopt tot en met 10 februari 2024 (carnavalszaterdag). De prijsuitreiking vindt plaats in ’t Sant (Weebosch). Je komt alleen in aanmerking voor de prijs indien je aanwezig bent bij de prijsuitreiking op 10 februari 2024 (nadere info rondom prijsuitreiking volgt op facebook/whatsapp). Inschrijven kan tot en met 5 januari 2024.

Hoeveel mensen in een team?

Je kiest zelf uit hoeveel personen je team bestaat. Echter is het wel zo, dat ieder persoon uit je team die op zaterdagavond aanwezig is in ’t Sant, 2 punten oplevert. Dus kom je met zijn 4e, krijg je 8 extra punten.

Punten systeem:

Iedere gevonden steek levert 3 punten op. Je stuurt hiervan een foto als bewijs naar een van de organisatoren, zij houden de puntentelling bij. Daarna kun je de steek bewaren en meenemen naar ’t Sant op carnavalszaterdag.

Tijdens de 3 weken durende strijd zullen er ook een aantal bijzondere voorwerpen worden verstopt, welke extra punten waard zijn.

Op de laatste speeldag, 10 februari 2024, zijn er ook nog punten te verdienen in ’t Sant ’s avonds.

Hints:

Via Facebook en een groepsapp met teamleiders worden hints verspreid door de organisatie. Met behulp van de hints kun je op zoek gaan naar de verstopte steek. Ook hoor je via deze kanalen natuurlijk wanneer er een nieuwe steek is verstopt. Tevens wordt het zoekgebied en informatie rondom extra te verdienen punten gedeeld via bovenstaande kanalen.

Aanmelden:

Leuk dat je mee wilt doen! Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld hierin je teamnaam, het aantal personen, de naam en het telefoonnummer van de teamleider en waar je vandaan komt. Meld je uiterlijk 5 januari aan.

Aanvulling:

  • Diegene die de prijs ophaalt dient 18+ te zijn, indien dit niet het geval is, zal de prijs worden aangepast.
  • De organisatie kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor o.a. schade die is opgelopen/ontstaan tijdens het spelen van het spel. Dit geldt voor zowel schade toegebracht aan personen als roerende en/of onroerende zaken.
  • Beslissingen van de organisatie zijn altijd bindend.
  • Wanneer een team zich op welke manier dan ook niet houdt aan de regels zullen zij gewaarschuwd worden, betert het daarna niet, worden zij gediskwalificeerd.
  • De organisatie heeft het recht bovenstaande regels tussentijds te wijzigen.

 

Wat is er binnekort te doen?

vurkaomer 1.jpg
21 mei 2024     

10:00     


IMG_8346.JPG
22 mei 2024     

12:00     


vrouweninloop.jpg
23 mei 2024     

10:00     


vurkaomer 1.jpg
28 mei 2024     

10:00     


Buurthuis 't Sant

Het buurthuis is prachtig gelegen aan de rand van 't kleine gemoedelijke dorpje Weebosch bij Bergeijk, te midden van natuurgebied de Brabantse Kempen. Het buurthuis fungeert als huiskamer voor alle inwoners van de Weebosch, maar is ook een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een accommodatie voor sociale, culturele, zakelijke en sportieve activiteiten. 

Meer over 't Sant