Beste dorpsgenoten,

Ook dit jaar willen we de zomervakantie aftrappen met een activiteitenweek voor de Weebosch door de Weebosch. Via deze weg willen we alle organiserende partijen van harte uitnodigen om samen te komen en een voorlopig programma vast te stellen. Ook als je een idee hebt wat nog niet eerder is vertoond op de Weebosch ben je welkom om aan te sluiten. Dit overleg zal plaatsvinden op dinsdag 16 april om 20.00 in het buurthuis. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar wel je idee aan willen dragen kun je het mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef daarbij aan wat voor faciliteit er nodig is.

We zien jullie dan!

Stichting de Weebosch

Weeboschweek, klinkt goed maar wat is dat?

De eerste week van de basisschoolvakantie organiseren verschillende verenigingen of groepen uit het dorp activiteiten voor jong en oud. Denk hierbij aan een minizeskamp, spelletjesmiddag, knutselochtend, Weebosch Culinair (samen fancy koken), accordeonmuziek voor 60-plussers, filmavond, fietstochten, brommertochten, hutten bouwen, feest en nog veel meer. Dit alles speelt af op en rond het buurthuis. De activiteiten worden ondersteund door Stichting de Weebosch in buurthuis ’t Sant.

 

Wat is er binnekort te doen?

vurkaomer 1.jpg
21 mei 2024     

10:00     


IMG_8346.JPG
22 mei 2024     

12:00     


vrouweninloop.jpg
23 mei 2024     

10:00     


vurkaomer 1.jpg
28 mei 2024     

10:00     


Buurthuis 't Sant

Het buurthuis is prachtig gelegen aan de rand van 't kleine gemoedelijke dorpje Weebosch bij Bergeijk, te midden van natuurgebied de Brabantse Kempen. Het buurthuis fungeert als huiskamer voor alle inwoners van de Weebosch, maar is ook een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een accommodatie voor sociale, culturele, zakelijke en sportieve activiteiten. 

Meer over 't Sant